fbpx
Сьогодні
17:04 08 Гру 2019

Корнієнко прокоментував скандали у фракції "Слуга народу"

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко прокоментував скандали у фракції політсили.

Про це він сказав в інтерв'ю hromadske.

"Помиляються всі, і наші депутати зокрема, помилялися і ми, коли їх відбирали. Якщо казати про статистику, то навіть перелічені вами скандали охопили максимум 5 депутатів, це 1/50, два відсотки", – заявив він.

Корнієнко зазначив, що відбуваються два процеси паралельно.

"Один — це устаканення. Серед 250 людей ми розуміли, що точно будуть незгоді. Навіть попри те, що вони, коли балотувалися, казали: ми за це все. Але прийшовши в Раду, вони будуть себе поводити по-іншому. Серед 250 людей точно є люди з непроясненим минулим, скажімо так. Як і люди зі своєю активною позицією. Як, наприклад, пан Дубінській, тобто він в цілому є нашим ідеологічним прихильником, але методи в нього трохи інші, ніж в Уряду. Це питання пошуку консенсусу і спільного рішення.

Якщо казати про результат на табло, то ця розірвана скандалами в уяві журналістів телеграм-каналів фракція, яка вже от-от розвалиться, йде і монолітно голосує за землю. Долучилися позафракційні депутати, це був їхній вибір.

Ця фракція монолітно голосує бюджет 240 голосами. Ця фракція знаходить за 40 хвилин порозуміння з прем'єр-міністром, з міністром фінансів щодо питання акцизу, збалансування бюджету і вирівнювання отриманої диспропорції. Ця фракція ухвалює закон про незаконне збагачення тощо", – пояснив голова партії "Слуга народу".

Крім того, Корнієнко заявив, що 50 партійців можуть контролювати 250 людей у фракції.

Також він розповів, як потрапив до партії "Слуга народу".

А ще він розповів, скільки членів нараховує партія "Слуга народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: