fbpx
Сьогодні
22:19 27 Лис 2019

Корнієнко розповів, скільки членів нараховує партія "Слуга народу"

Партія «Слуга народу» зараз нараховує 500 членів.

Про це в інтерв'ю hromadske повідомив голова політсили Олександр Корнієнко.

Він зазначив, що з 250 народних депутатів, членів фракції «Слуга народу» до однойменної партії вступили близько 50.

«Депутатів-членів партії, я думаю, близько 50 зараз, може, десь 60-70. Триває процес — вони пишуть заяви» — сказав голова партії. Він зазначив, що не бачить проблеми в тому, що наразі у партію вступило тільки 20% нардепів від «Слуги народу».

«Парламентський досвід показав, що 50 партійців можуть контролювати 250 людей у фракції» — сказав Корнієнко та додав, що За його словами, на початку парламентської кампанії у «Слуги народу» було 20 партійців. 100 партійців було на з'їзді, де висували кандидатів у депутати. Вони висунули 250 кандидатів у народні депутати. Водночас Корнієнко зазначив, що не планує «заганяти» до партії влади чиновників та працівників бюджетних установ.

«Шкідливо, коли люди, які мають провідні позиції в партії, стають або керівником районних державних адміністрацій, або керівниками виконкому міст. Це треба розділяти», — сказав голова «Слуги народу».

Раніше повідомлялося, що Зеленський пишається виключеннями з фракції «Слуга народу».

Крім того, Зеленський записав перший щотижневий відеозвіт. Це – новий формат, у якому  він розповідатиме про робочі успіхи, перемоги, плани й невдачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: