fbpx
Сьогодні
16:16 26 Лис 2019

Федина прокоментувала підготовку підозри їй від ДБР: Відсьогодні можемо говорити про "режим Зеленського"

Софія Федина

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина вважає підготовку їй підозри в погрозі вбивством щодо президента України свідченням наявності "режиму Зеленського".

"Вітаю! Відсьогодні можемо говорити про режим Зеленського. Тиск на силові органи – законно. Насильство – законно. Участь в антимайданах – похвально. Переслідування і зневага до військових – законно. Зачистка справ Майдану – законно. Замовляти повій у парламенті – похвально. Зарплати в конвертах – похвально. "Кнопкодавство" – похвально. Захист держави і власна думка – злочин", – написала Федина на своїй сторінці, передає Інтерфакс.

26 листопада ДБР направило до Генпрокуратури проект повідомлення про підозру в погрозі вбивством щодо президента України народному депутату і громадянці.

Крім цього, до прокуратури направлено проект подання до Верховної Ради України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності згаданої народної депутатки України", – повідомляє прес-служба ДБР.

У бюро зазначають, що за попередньою інформацією, 26 жовтня народний депутат і громадянка, перебуваючи у Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу YouTube і в соціальній мережі Facebook, під час якої висловлювали погрози вбивством, адресовані президенту України Володимиру Зеленському, пов'язані з його державною діяльністю.

Стаття 346 ККУ "Погроза чи насильство щодо державного чи громадського діяча" – карається позбавленням волі на термін до п'яти років.

В інформації ДБР не зазначено імен та прізвищ нардепа і громадянки України, щодо яких направлено проекти підозр.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: