fbpx
Сьогодні
13:51 19 Лис 2019

Наглядова рада Укрексімбанку оголосила конкурс на посаду голови правління

Наглядова рада державного Укрексімбанку оголосила конкурсний відбір на посаду голови правління фінустанови із залученням міжнародної компанії з добору персоналу Odgers Berndtson.

Про це повідомило Міністерство фінансів України на сайті.

Згідно з повідомленням, рішення щодо проведення конкурсу НР ухвалила 15 листопада. Прийом документів розпочався 18 листопада і триватиме до 2 грудня 2019 року. 3 грудня комітет з питань призначень НР банку спільно з Odgers Berndtson відбере не більше ніж десятьох учасників конкурсу, яких допустять до наступного етапу, а 4-6 грудня відбудеться співбесіда з кандидатами, за результатами якої буде відібрано трьох представників для проходження фінального етапу відбору.

Фінальний етап відбору відбудеться 6 грудня.

Претендент на посаду голови правління Укрексімбанку повинен мати досвід роботи у фінансовому секторі не менше ніж п'ять років, зокрема на керівних посадах – не менше ніж три роки та бездоганну ділову репутацію.

Як повідомлялося, працівники Служби безпеки України за дорученням Генеральної прокуратури України у рамках кримінального провадження за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209, 16 листопада затримали голову правління Укрексімбанку Олександра Гриценка.

На думку адвоката Гриценка, затримання здійснено без постанови суду з грубими порушеннями закону та за відсутності законних підстав.

Нагадаємо, що прокуратура обвинувачує главу Укрексімбанку у сприянні Курченкові та Арбузову для забезпечення інтересів Порошенка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: