fbpx
Сьогодні
18:09 18 Лис 2019

Порошенко заявив, що у Рябошапки "нічого не вийде"

Фото: УП

П'ятий президент України Петро Порошенко скасував кілька міжнародних зустрічей і повернувся в Україну після повідомлення ДБР про передачу підозри щодо нього в Генеральну прокуратуру.

Про це він написав у Twitter.

Порошенко 18 листопада дав коментар журналістам в аеропорту "Київ" імені Сікорського. Він пояснив, що повернувся з Туреччини, де перебував із візитом, був вимушений скасувати декілька зустрічей і негайно повернутися в Україну. Порошенко назвав підозру провокацією, а справу юридично нікчемною.

"Ця справа не має юридичної ваги, це зрозуміло навіть юристу-першокурснику. З неї навіть кури сміються… Звинувачувати п'ятого президента України в захопленні державної влади – це смішно. Може, вони мають на увазі часи Януковича, і пан Труба з паном Портновим вирішили захищати Януковича… Важливо знайти замовників і організаторів цієї провокації. Мета її – залякати нашу команду. Мета її – зупинити нашу боротьбу за європейське та євроатлантичне майбутнє України. Хочу наголосити: нічого у вас не вийде!", – заявив він.

18 листопада пресслужба Державного бюро розслідувань повідомила, що слідчі центрального апарату скерували до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру Петру Порошенкові.

Після приходу до влади Володимира Зеленського проти колишнього президента Петра Порошенка відкрили низку проваджень.

У Порошенка вже відреагували на підозру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: