fbpx
Сьогодні
13:06 18 Лис 2019

У Порошенка відреагували на підозру

Адвокат п'ятого президента Петра Порошенка Ігор Головань заявляє, що проєкт повідомлення про підозру Порошенкові є замовленням Росії та спробою перешкодити йому провести зустрічі з іноземними лідерами у Хорватії та Канаді.

Повідомляє Головань в блозі на "УП".

"Так званий "проєкт підозри", про який написав в телеграмі заступник глави адміністрації Януковича Портнов, а згодом скопіювала пресслужба ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на завдання шкоди репутації п'ятого президента, а також спробою перешкодити Петру Порошенку провести ряд зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії у Хорватії та на безпековому форумі в Галіфаксі (Канада)".

Головань назвав проєкт підозри "останнім козирем" директора Держбюро розслідувань Романа Труби, з-під якого "швидко вислизає" крісло.

Він також додав, що поспіх Труби і "його наставника" Портнова обумовлений ще й тим, що 15 листопада Шевченківський суд зобов'язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження.

На думку адвоката, підготовка проєкту підозри є спробою Труби ухилитися від виконання судового рішення.

18 листопада пресслужба Державного бюро розслідувань повідомила, що слідчі центрального апарату скерували до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру Петру Порошенкові.

Після приходу до влади Володимира Зеленського проти колишнього президента Петра Порошенка відкрили низку проваджень.

У команді Порошенка вважають, що директор ДБР Роман Труба став інструментом у руках Портнова.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: