fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 14:00 15 Лис 2019

"Не знайшла точок дотику з прем'єром": Верещук пояснила, чому написала заяву

Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук в ексклюзивному коментарі "Рубриці" пояснила, чому написала заяву.

За її словами, рішення було прийняте у зв'язку з позицією прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

"Рішення (про заяву – ред.) було прийняте як раз було прийняте через позицію прем'єр-міністра. Вона (заява – ред.) пов'язана з тим, що ми не знайшли точок дотику у співпраці", – коментує Верещук.

Нагадаємо, що Верещук написала заяву про звільнення з посади представниці Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

ЗМІ писали, що Верещук не змогла зустрітися з головою уряду Олексієм Гончаруком для обговорення питання звільнення депутата із обійманої посади.

"На сьогодні мені було призначено зустріч на 9:00 у приміщенні Кабінету Міністрів, на сьомому поверсі, у кабінеті прем'єра. Я прибула, як і домовлялися, проте прем'єра не було на місці. Мені потім пояснили, що він чомусь не зможе зі мною зустрітися, тому що перебуває у Верховній Раді. Я вважаю це проявом неповаги, проте, нехай буде, як буде, і залишається на совісті прем'єра. Я готова зустрітися і ще раз обговорити всі дратівливі моменти нашої співпраці", – розповіла Верещук у п'ятницю журналістам у Верховній Раді.

Раніше ЗМІ писали про можливе звільнення Ірини Верещук із посади представника Кабінету Міністрів у Верховній Раді. Депутат пов'язувала це з її небажанням підтримати законопроект № 2178-10 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення". Верещук заявляла, що вважає всі внесені в парламент законопроекти щодо земельної реформи недопрацьованими та такими, які "не можна ухвалювати навіть у першому читанні".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: