fbpx
Сьогодні
13:39 15 Лис 2019

Верещук складає повноваження представниці Кабміну в Раді

Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук написала заяву про звільнення з посади представниці Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Написала вона у Facebook.

"Із сьогоднішнього дня складаю повноваження представника Кабміну в Верховній Раді. Дякую усім, хто допомогав мені в цій роботі. Сфокусуюсь на роботі в Комітеті з національної безпеки, оборони та розвідки. Дякую всім, хто вірить і допомагає".

Інтерфакс повідомляє, що Верещук не змогла зустрітися з головою уряду Олексієм Гончаруком для обговорення питання звільнення депутата із обійманої посади.

"На сьогодні мені було призначено зустріч на 9:00 у приміщенні Кабінету Міністрів, на сьомому поверсі, у кабінеті прем'єра. Я прибула, як і домовлялися, проте прем'єра не було на місці. Мені потім пояснили, що він чомусь не зможе зі мною зустрітися, тому що перебуває у Верховній Раді. Я вважаю це проявом неповаги, проте, нехай буде, як буде, і залишається на совісті прем'єра. Я готова зустрітися і ще раз обговорити всі дратівливі моменти нашої співпраці", – розповіла Верещук у п'ятницю журналістам у Верховній Раді.

Раніше ЗМІ писали про можливе звільнення Ірини Верещук із посади представника Кабінету Міністрів у Верховній Раді. Депутат пов'язувала це з її небажанням підтримати законопроект № 2178-10 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення". Верещук заявляла, що вважає всі внесені в парламент законопроекти щодо земельної реформи недопрацьованими та такими, які "не можна ухвалювати навіть у першому читанні".

Законопроект № 2178-10 було ухвалено у першому читанні 13 листопада, його підтримали 240 народних депутатів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: