fbpx
Сьогодні
16:50 17 Вер 2019

Вілкула і Колєснікова дійсно взяли на поруки, - суддя

Екс-нардепів з "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова, яким Генпрокуратура оголосила про підозру, відпустили на поруки нардепа-самовисуванця з Дніпропетровщини Дмитра Шпенова.

Про це сказавсуддя-спікер Жовтневого суду Дніпра Сергій Мельниченко, передає УП.

"На поруки їх взяв народний депутат 9 скликання Шпенов Дмитро Юрійович. Він був присутній у засіданні", – сказав суддя.

"Пояснюю, наскільки мені відомо із рішення відносно Колєснікова і Вілкула: як правило, коли прокурор звертається до суду щодо обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного, то він завжди повідомляє, чи перебуває особа в розшуку, чи не перебуває. З цього рішення не вбачається, щоб чи Вілкул чи Колєсніков були в розшуку".

Він уточнив, що два засідання щодо обрання запобіжних заходів Колєснікову і Вілкулу відбулися близько 16-17 години 16 вересня, вони були відкритими.

За словами Мельниченка, обоє підозрюваних були присутні на засіданні зі своїми адвокатами.

Нагадаємо, що у Генеральній прокуратурі України підтвердили оголошення підозри колишнім депутатам Верховної Ради від Опоблоку Олександру Вілкулу та Дмитру Колєснікову.

Раніше колишній генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що екс-нардепам "Опозиційного блоку" Олександру Вілкулу і Дмитру Колєснікову оголосили підозри та почали процедуру розшуку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: