fbpx
Сьогодні
17:55 17 Сер 2019

"Ми не будемо вносити застави", - дружина Гримчака

Фото: gazeta.ua

Дружина заарештованого заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака Юлія заявила, що не вноситиме застави за чоловіка

Про це вона сказала журналістам у залі Деснянського районного суду міста Чернігова після засідання у суботу, 17 серпня 2019 року, передають Букви.

На запитання, чи телефонував їй хтось вчора і пропонував внести заставу, дружина Гримчака відповіла, що вона не буде збирати гроші для застави, оскільки її чоловіка підозрюють в економічному злочині.

"Ні, жодних застав. Ну, де я буду брати гроші? Я дуже вдячна за те, що нас підтримують друзі, близькі, чужі люди. Якби я сказала, давайте зберемо гроші, то гроші, можливо б, зібрали. Але я думала: якби я так зробила і не дозбирали б грошей. Ті кошти, які були б на картці, що я із ними робила б? Повертала? Це схема неприйнятна. Крім того, у нас злочин економічний, тому про гроші питання у нас не стоїть. Ми не будемо вносити застави", – сказала Юлія Гримчак.

Також вона додала, що її рідні переходять у режим сім'ї, у якої батько у в'язниці.

"У нас план "А" – вижити. План "Б" – це щоб батько повернувся додому", – додала дружина заступника міністра.

16 серпня суд у Чернігові ухвалив взяти під варту на 2 місяці підозрюваного у шахрайстві заступника голови МінТОТ Юрія Гримчака, однак помилився з його ім'ям. Замість "Юрія Миколайовича Грмчака" суддя оголосила про арешт "Юрія Михайловича Гримчака".

Раніше Гримчак розповів про затримання та заявив, що відмовлявся від значно більших сум хабарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: