fbpx
Сьогодні
23:28 16 Сер 2019

Гримчак розповів про затримання та заявив, що відмовлявся від значно більших сум хабарів

Заступник голови МінТОТ Юрій Гримчак на засіданні Деснянського районного суду в Чернігові сказав, що у підозрі, яку йому вручили, не все є правдою.

"Я можу повірити в доброчесність чи недоброчесність судів. Але скажіть мені, будь-ласка. Ви справді можете повірити, що за 50 тисяч доларів можна змінити рішення конституційної інстанції Верховного суду України? Навіть якщо б там сиділи хабарники – ну вони ж не зовсім ідіоти… Коли тут люди вважають, що 500 тисяч – це великі кошти, то я вам скажу: найбільший хабар, який мені пропонували – ми зупинились на 6,5 млн доларів, я сказав, що мені це не цікаво. Якщо б я сказав – 10 (мільйонів – УП), мені б дали 10, бо ці гроші лежали отак на дивані, поряд, величезна сума. І я міг взяти, скільки я хочу, і піти з ними. І між іншим, без жодного кримінального порушення, для цього просто треба було віддати картку для голосування", – заявив Гримчак, передає УП.

За його словами, у день затримання о 20 годині він пішов із 12-річним сином купити кавуна.

Кілька разів просив пояснити, за що затримали. Дізнався лише з підозри, яку вручили через 24 години. У підозрі побачив "і правду, і брехню".

"Брехнею" назвав зокрема інформацію про хабар для Верховного Суду.

Нагадаємо, Гримчака взяли під варту на 2 місяці із правом на заставу в 6 млн грн

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: