fbpx
Сьогодні
17:51 30 Лип 2019

Кличко звернувся до Зеленського зі скаргою

Кличко записав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому поскаржився на некомпетентність глави Офісу президента Андрія Богдана.

Звернення оприлюднено на Facebook мера Києва Віталія Кличка.

"Ще раз хочу наголосити: все, що наговорив пан Богдан – повна нісенітниця і некомпетентність! Але я звертаюся до Президента: Володимире Олександровичу, з повагою до вас, але, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, – про які нові стандарти в політиці можна говорити?", – каже Кличко.

Мер Києва зазначив, що Київрада працює прозоро, ефективно і без "смотрящих".

"Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно і без "смотрящих" – мовою керівника вашого офісу. Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: гроші комусь пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня. А також – маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких "ньюзмейкерів", – заявив Кличко.

Друзі! Я переконаний: якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, – про які нові стандарти в політиці можна говорити? Якісь плітки, безпідставна брехня… А також – маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких «ньюзмейкерів».

Posted by Віталій Кличко on Tuesday, July 30, 2019

Раніше повідомлялося, що Богдан надіслав Кабміну прохання про звільнення Кличка.

На це Кличко заявив, що киян хочуть позбавити права вибору.

Гройсман заявив, що питання про звільнення Кличка буде винесено на наступне засідання уряду.

Натомість, Андрій Богдан на брифінгу заявив, що Кличко втратив контроль над Києвом.

При цьому, Богдан каже, що Зеленський розглядає Кличка на посаду голови КМДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: