fbpx
Сьогодні
12:34 22 Лип 2019

У Києві готується велопарад дівчат #KyivCycleChic 2019

У Києві 27 липня о 16:00 відбудеться жіночий велопарад. Як повідомили організатори акції, U-Cycle (ГО "Асоціація велосипедистів Києва"), серед усіх користувачів велосипеда жінок дуже мало — від 11 до 20%.

Інформація про проведення велопараду була розміщенна на сайті Асоціації.

Організатори пропонують жінкам приєднатися до велопробігу, аби руйнувати стереотип, що на вулицях Києва можна зустріти на велосипеді лише чоловіка у спортивній формі.

"Велопарад дівчат доводить, що ваш стиль одягу визначаєте саме ви, а не ваш велосипед. Ми показуємо, що поїздки на велосипеді можливі в одязі на будь-який смак та з будь-якої нагоди — їдете ви на діловий обід, зустріч з друзями, на побачення чи навіть у театр", – стверджують організатори, однак чоловіків так само запрошують до велопараду.

Також, у Асоціації пояснили, що таке CycleChic.

"СycleChic робить акцент на «нормальній» велосипедній їзді — люди у повсякденному одязі на звичайних велосипедах. Цей рух покликаний переосмислити велосипед як ефективний і практичний засіб пересування, що полегшує наше життя. Є навіть маніфест Cycle Chic! Ми створюємо локальний варіант цього стилю — #KyivCycleChic", – пояснюють у Асоціації.

Місце збору: площа біля Оперного театру (вул.Володимирська, 50), 27 липня із 16:00 до 17:00.

Планується здійснити неспішний велокруїз двома маршрутами (5 і 10 км) по центру Києва, а потім – пікнік із музикою на Пейзажній алеї о 18:00.

Більше про подію Ви можете дізнатися тут.

Нагадаємо, що в Україні незабаром вперше пройде конкурс під назвою "Велопрацедавець року".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: