fbpx
Сьогодні
11:14 22 Лип 2019

В Україні вперше пройде конкурс під назвою "Велопрацедавець року"

Українських роботодавців запрошують до участі в національному конкурсі "Велопрацедавець 2019", який вперше проходить у восьми містах України: Києві, Харкові, Полтаві, Кривому Розі, Запоріжжі, Херсоні, Вінниці та Одесі.

Про це повідомляє сайт Асоціації велосипедистів Києва.

"Конкурс "Велопрацедавець року" відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси. Він заохочує роботодавців створювати для співробітників та клієнтів умови, які дають змогу приїжджати в офіс велосипедом. Велокультура на робочому місці зміцнює і береже здоров'я співробітників, знижує рівень захворюваності, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності", – йдеться в описі конкурсу.

Мета конкурсу — розвиток велосипедної інфраструктури в місті та промоція їзди велосипедом, зокрема на роботу. Стаючи bike-friendly, компанії таким чином проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста.

Велопрацедавець 2019

Перемогу в конкурсі та Кубок Велопрацедавця 2019 отримає компанія чи установа, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. У кожному місті переможця конкурсу "Велопрацедавець 2019" визначають окремо.

У Асоціації підкреслюють, що у Києві такий конкурс проведуть уже вдесяте, однак на всеукраїнському рівні – вперше.

Детальні умови участі є на сайті конкурсу "Велопрацедавець року": http://bikeoffice.avk.org.ua

Раніше було названо топ-5 "розумних міст" світу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: