fbpx
Сьогодні
17:09 19 Лип 2019

У РНБО розповіли, як Україні відновити довіру іноземних партнерів

Міжнародний аудит – це можливість виявити й виправити недоліки у вітчизняному оборонному концерні, створити чітку і прозору схему взаємовідносин підприємств «Укроборонпрому».

Про це сказав заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос, йдеться на сайті РНБО.

"Аудит – це відновлення довіри наших іноземних стратегічних партнерів та запровадження ефективного інвестування. І саме так можна зрозуміти, куди і яким чином рухатися далі",- сказав Кривонос.

Він нагадав, що нещодавно головою наглядової ради «Укроборонпрому» було обрано Айвараса Абромавичуса – «потужну і харизматичну людину». «Ми постійно спілкуємося, і в нас є спільне розуміння, як досягти прогресу в розвитку концерну. Впевнений: під його керівництвом наглядова рада ефективно виконуватиме покладену на неї місію», – представник РНБО.

Відповідаючи на запитання щодо реформи державного оборонного замовлення, Кривонос повідомив, що заплановано зміни щодо відкритості інформації по держоборонзамовленню.

«Над цим триває активна робота в Раді національної безпеки та оборони України. Секретар РНБО України Олександр Данилюк бере активну участь у цьому процесі, залучаючи іноземних та українських фахівців. Упевнений: з наступного року державне оборонне замовлення суттєво відрізнятиметься від цьогорічного», – наголосив він.

Нагадаємо, учора Президент провів нараду щодо вирублення лісів на Харківщині та запросив головного "чорного лісоруба" на зустріч.

Також Зеленський повідомив, що було розкрито ще одну корупційну схему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: