fbpx
Сьогодні
11:34 18 Лип 2019

Зеленський повідомив, що було розкрито ще одну корупційну схему

До правоохоронних органів цими днями передано матеріали про ще одну корупційну схему в оборонній промисловості, за якою протягом п'яти років лише за кількома контрактами в офшори перераховано майже 30 млн доларів.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики у четвер, повідомляє Укрінформ.

"Ви чули гучну історію з корупцією в державному концерні "Укроборонпром". На днях ми передали до правоохоронних органів ще одну корупційну схему у сфері оборонної промисловості. Як виявилося, протягом п'яти років діяльності попередньої влади спецекспортери лише за декількома сумнівними контрактами перерахували майже 30 млн доларів США на рахунки офшорних компаній за нібито надані послуги", – сказав Зеленський.

Він констатував, що "корупція у нас процвітає, і дійсно у дуже величезних масштабах", і додав, що хотів би нагадати корупціонерам, що "це все народні гроші".

Нагадаємо, учора Президент провів нараду щодо вирублення лісів на Харківщині та запросив головного "чорного лісоруба" на зустріч.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: