fbpx
Сьогодні
13:58 16 Лип 2019

Мінрегіон збирається зобов'язати АЗС розміщувати у себе електрозарядки для електрокарів

Мінрегіон пропонує внести зміни у відповідні будівельні норми, щоб електрозарядні станції обов'язково проектувалися на автозаправних станціях.

Про це у Фейсбуці написав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

"Зараз є пропозиція щодо обов'язкового влаштування електрозарядних станцій і на АЗС. Експерти та фахівці з розробки ДБН зараз активно вивчають цю пропозицію – внести нові зміни у відповідні будівельні норми, щоб на нових і реконструйованих АЗС в обов'язковому порядку проектувалися зарядки для електромобілів", – зазначає він.

Парцхаладзе також згадав про опитування на своїй сторінці щодо обладнання АЗС зарядними пристроями.

"До речі, на своїй сторінці я вже проводив опитування і практично усі підтримали ідею з влаштування обов'язкових електрозарядок на автозаправних станціях. Вдячний за участь та пропозиції. Зокрема, щодо необхідності влаштування таких зарядок біля торговельних центрів, ресторанів та інших громадських закладів", – зазначає він.

Також він нагадав, що з 1 липня 2019 року вступили в дію нові зміни у державні будівельні норми щодо проектування автостоянок і гаражів.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: