fbpx
Сьогодні
18:14 08 Чер 2019

Голова Восток-SOS йде на вибори з партією "Голос"

Голова Восток-SOS Олександра Дворецька йде на вибори з парією Голос.

Про це вона написала у Facebook.

"Я йду з командою Голос на вибори.

5 років тому я поїхала з Криму в Київ. До цього на півострові я працювала, допомагаючи людям, що вступили в конфлікт з міліцією, місцевими органами влади тощо. Я була однією з організаторок кримського Євромайдану і акцій на підтримку Єдиної України в березні 2014. На жаль, цього було мало, але я зробила все, що могла для того, щоб український голос Криму було чутно.

Вже за місяць разом з колегами з Європейський Луганськ – громадський сектор ми заснували ініціативу Восток SOS яка потім трансформувалась у повноцінний благодійний фонд.

Я вдячна кожному, хто на цьому шляху допомогав нам – нашій команді, партнерам, військовим і переселенцям – тримати спільну оборону від ворога.

Для мене цей похід на вибори – спроба взяти на себе нову складну відповідальність. Саме відвідування східної України показує, що люди потребують якісної альтернативи і знищення феодального устрою, який не зник в регіоні з руйнування Радянського союзу.

Люди ж з окупованих територій не можуть мати гучний проукраїнській голос, бо за вираження своєї думки вони потрапляють за грати, на підвал чи просто зникають безвісти. Саме тому голоси, що ми чуємо в російських медіа частіше за все «задоволені» існуючим станом речей. Не тому, що там нема незгодних, а тому, що «задоволених» свідомо підсвічують і подають нам. Тому я і ще декілька членів команди спробують бути голосом окупованих територій.

П.С. Команда Восток-SOS продовжує працювати, впроваджувати проекти та ініціативи. У мене той самий телефон і мейл і я буду перенаправляти вас на колег, які будуть відповідальні за конкретне питання", – написала вона.

Я йду з командою Голос на вибори. 5 років тому я поїхала з Криму в Київ. До цього на півострові я працювала,…

Posted by Oleksandra Dvoretska on Saturday, June 8, 2019

Раніше повідомлялося, що з'їзд партії "Слуга народу" має відбутися у суботу, 8 червня, у Національному ботанічному саду імені Гришка.

Зазначимо, раніше партія "Слуга народу" оголосила набір кандидатів в народні депутати в мажоритарних округах.

На сайті "Слуга народу" зареєструвалися понад 3,5 тисяч бажаючих стати кандидатами в нардепи.

Згідно з опитуванням соцгрупи «Рейтинг», за партію «Слуга народу» готові віддати свої голоси 48% виборців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: