fbpx
Сьогодні
14:50 05 Чер 2019

На сайті "Слуга народу" зареєструвалися понад 3,5 тисяч бажаючих стати кандидатами в нардепи

На сайті партії «Слуга народу» зареєструвалися понад 3,5 тисяч охочих стати кандидатами в народні депутати у мажоритарних округах на дочасних виборах до Верховної Ради України, які відбудуться 21 липня.

Як повідомили у прес-службі політсили, реєстрація тривала по 2 червня.

Згідно з інформацією, на сайті партії зареєструвалися понад 30 тисяч людей, які виявили бажання долучитися до команди «Слуги народу».

За словами голови партії Дмитра Разумкова, всі резюме з матеріалами від претендентів будуть ретельно вивчені та перевірені, і тільки після цього керівництво партії визначить кандидатів, прізвища яких будуть оприлюднені на з'їзді 8 червня.

«Це доволі серйозний конкурс. Одного «я хочу бути депутатом» замало. Перш за все, ми долучаємо до діяльності у нашій партії людей компетентних і професійних. До речі, вже відмову отримали 1 тис. 265 осіб. Цінності цих людей не збігаються з цінностями партії. Більш того, після аналізу відповідних баз і реєстрів, моніторингу соціальних мереж було виявлено, що деякі претенденти чи їхні компанії раніше були задіяні у корупційних схемах і скандалах», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів в народні депутати в мажоритарних округах.

Згідно з опитуванням соцгрупи «Рейтинг», за партію «Слуга народу» готові віддати свої голоси 48% виборців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: