fbpx
Сьогодні
23:30 04 Чер 2019

У Переяслав-Хмельницькому було гаряче. І нас почули, принаймні зараз, - активіст про акцію через вбивство дитини

Фото facebook.com/romabra

У Переяславі-Хмельницькому на Київщині ввечері 4 червня пройшла акція протесту через вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова.

Люди запалили фаєри, почали кидати в поліцейських петардами і димовими шашками. Коли хтось підходив близько, поліцейські застосовували газові балончики.

Раніше повідомлялося про сутички під відділом поліції.

До учасників акції вийшов новий глава поліції Київщини Андрій Нєбитов. На питання, чому на місці злочину не проводять слідчі дії і воно навіть не перекрите, він відповів: "Кримінальне провадження розслідує Державне бюро розслідувань, з цим питанням звертайтеся до них".

"У Переяслав-Хмельницькому було гаряче. Людям накипіло. Близько півтори сотні людей прийшли на акцію під головним управлінням поліції міста. І нас почули. Принаймні зараз. Нове керівництво області та міста вийшло до людей і відповіло на всі питання. Переатестацію особового складу проведуть. Попереднє керівництво звільнять. У цю суботу о 10:00 мають зробити публічну зустріч з усіма мешканцями, бо проблем як виявилось багато. П'яні мєнти – тут норма. Хабарники – теж. Є навіть персонаж в погонах, який кидається на дитину мешканки з ножем. З цим усім будуть розбиратись. Іншого виходу немає", – розповів активіст Сергій Мазур.

https://www.facebook.com/serj.mazur/posts/130006378196047

Нагадаємо, сьогодні був суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві хлопчика. Старшого сержанта Володимира Петровця і лейтенанта Івана Приходька арештували на два місяці без можливості внесення застави. Вони обидва не визнали своєї вини.

Зазначимо, поліцейським загрожує довічне ув'язнення.

Зеленський пообіцяв покарати винних у смерті дитини в Київській області.

Також повідомлялося, що голова поліції Київщини подав у відставку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: