fbpx
Сьогодні
21:03 26 Кві 2019

У РФ майора звільнили через поїздку до України, він оголосив голодування

У Москві під будівлею адміністрації президента РФ вже тиждень проводить сухе голодування майор ракетних військ у відставці Володимир Скубак.

В ефірі радіо Ехо Москви він розповів, що протестує проти незаконного, на його думку, звільнення зі служби.

За словами Скубака, його звільнили і залишили без виплат після самовільної поїздки до України в 2014 році. Він їздив, щоб забрати з дитячого будинку сина своєї колишньої дружини.

Скубак пояснив, що офіційно поінформував свого командира про виїзд за межі Росії, але через загострення ситуації на Донбасі не встиг отримати дозвіл від вищого командування.

Майор ракетних військ РФ оскаржував своє звільнення в усіх судових інстанціях, але безуспішно. У серпні 2018 року через одиночний пікет під будівлею Міноборони РФ його "побили і піддали тортурам" співробітники оборонного відомства.

"Зараз я проводжу сухе голодування біля адміністрації президента, яка триває майже тиждень. Всі інстанції знають про мою ситуацію, але ніхто не вживає ніяких заходів", – сказав він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: