fbpx
Сьогодні
11:15 24 Кві 2019

Кіа представила безпілотний електромобіль

Повнопривідний концепт-кар від Kia, оснащений двома електромоторами, може проїхати без підзарядки близько 480 км. Електромобіль HabaNiro також має автопілот Level 5 (безпілотна функція повністю автоматизована і виключає безпосереднє втручання людини в процес управління).

HabaNiro має яскравий дизайн, що поєднує в собі сірий, білий, червоний і чорний кольори, а також двері типу «крила метелика» і пульсуючі ходові вогні. Салон чотиримісного кросовера яскраво-червоного кольору, з проекційним дисплеєм і великою сенсорною панеллю на всю ширину кузова, за допомогою якої ведеться керування функціями автівки. Електромобіль оснащений і фоновою підсвіткою салону в підлозі, а також розташованими по периметру повітроводами вентиляції, повідомляє New Atlas. 

Автомобіль отримав технологію Real-time Emotion Adaptive Driving (R. E. A. D), яка аналізує в реальному часі емоційний стан водія, використовуючи штучний інтелект для оцінки біосигналів людини. Автовиробник стверджує, що електрокар універсальний та підходить як для мегаполісу, так і для їзди бездоріжжям.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: