fbpx
Сьогодні
15:56 07 Бер 2019

Skoda представила свій перший електромобіль Vision iV

Чеська компанія Škoda на автосалоні в Женеві представила концепт свого електромобіля Vision iV. Він оснащений парою електричних моторів і блоком акумуляторів, який забезпечує запас ходу до 500 км.

У електромобілі також доступна функція швидкої зарядки – за 30 хвилин авто може зарядитися до 80%, повідомляє Autogeek

Автомобіль Škoda на електриці створений на платформі MEB. У компанії запевняють, що модель отримає серію вже в 2021 році.

Електромобіль оснащений електричною силовою установкою потужністю 306 к.с або 225 кВт. Vision iV має світлодіодну оптику, відеокамери замість дзеркал заднього виду (з оглядом на 180 градусів) і 22-дюймові аеродинамічні колеса.

 Skoda Vision iV

Всередині автівки встановлена ​​нова панель приладів, а по центру – сенсорний дисплей мультимедійної системи. Довжина новинки становить 4 665 мм, ширина – 1 926 мм, висота – 1 613 мм.

Серед цікавих фішок Škoda Vision iV можна виділити технологію автономного водіння 3 рівня, завдяки якій авто орієнтується в навколишній обстановці, може рухатися в автономній режимі і самостійно паркуватися. Крім того електромобіль здатний спілкуватися з іншими учасниками дорожнього руху за допомогою комплексної інтеграції зі смартфоном.

Він також має інноваційну інформаційно-розважальну систему, яка має доступ практично до всіх онлайн-сервісів Skoda. Управляти системою можна за допомогою голосу і жестів, а смартфон власника авто може виконувати функцію цифрового ключа.

Ще однією особливістю новинки є контроль з боку Vision iV частоти серцевих скорочень водія. У разі фіксації змін електромобіль може автоматично пригальмовувати або навіть повністю зупинятися.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: