fbpx
Сьогодні
20:43 26 Лют 2019

У Верховній Раді анулювали бланки для збору підписів на підтримку імпічменту Порошенка

У Верховній раді підписали розпорядження про анулювання бланків для збирання підписів народних депутатів на підтримку імпічменту президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради.

"Перший заступник Керівника Апарату Верховної Ради Петро Олегович Боднар підписав Розпорядження про анулювання бланків для збирання підписів народних депутатів на підтримку ініціативи про усунення президента з поста в порядку імпічменту та створення відповідної спеціальної тимчасової слідчої комісії, виданих управлінням кадрів Апарату Верховної Ради", – йдеться у повідомленні.

Відповідно до вимог закону "Про Регламент Верховної Ради України" підставою для ініціювання питання про імпічмент та утворення спеціальної тимчасової слідчої комісії є письмове подання про це, підписане більшістю народних депутатів.

"На підставі наведеної норми закону, розпорядженням анулюються видані 26 лютого 2019 року управлінням кадрів Апарату Верховної Ради народним депутатам – ініціаторам цього питання – бланки для збирання підписів народних депутатів", – зазначають у прес-службі.

Нагадаємо, лідер фракції "Батьківщина" й кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила про початок процедури імпічменту Петра Порошенка після того, як видання "Bihus.info" оприлюднило розслідування про те, як люди з оточення Петра Порошенка курують розкрадання в оборонній сфері.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: