fbpx
Сьогодні
16:50 21 Лют 2019

Генштаб повідомив про спробу підпалу арсеналу ЗСУ

Загрозу оперативно ліквідовано

Сьогодні, 21 лютого, вдалось запобігати спробі підпалу на одному з арсеналів Збройних Сил України (ЗСУ). Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Як зазначається, загрозу було оперативно ліквідовано. Жодних наслідків не було зафіксовано. Наразі тривають невідкладні слідчі дії правоохоронних органів.

ВАЖЛИВО!Попереджено спробу підпалу арсеналуСьогодні, 21 лютого, завдяки вмілим діям особового складу, попереджено…

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on Thursday, February 21, 2019

Нагадаємо, 1 лютого 2019 року, поблизу одного з арсеналів Збройних сил України в лісовій місцевості було виявлено та затримано трьох підозрілих громадян, які наближалися до зони охорони. Затриманих передали правоохоронцям.

9 жовтня 2018 року на арсеналі боєприпасів в Ічні (Чернігівська область) сталася пожежа. На складах знаходилося 69,5 тисяч тонн боєприпасів. У зв'язку з НП жителів Ічні та 30 прилеглих селищ евакуювали.

Після проведення розслідування, військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко заявляв, що вибухи на складах з боєприпасами під Ічнею сталися унаслідок диверсії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: