fbpx
Сьогодні
12:51 15 Лют 2019

Генштаб підготував кілька сценаріїв на випадок поглиблення кризи з РФ

На конференції з питань розвитку Сил спеціальних операцій ЗСУ українські військові спільно з союзниками з 9 країн обговорили протидію спецпідрозділам Російської Федерації.

Про це повідомляє у п'ятницю прес-служба Міноборони, повідомляє Укрінформ.

"Генеральним штабом проаналізовано дії спеціальних підрозділів Російської Федерації, і у нас уже готові плани протидії на різні сценарії кризових ситуацій. Наше завдання — не знижувати темп впровадження нових стандартів у підготовці, технічному оснащенні та всебічному забезпеченні вітчизняних Сил спеціальних операцій", — заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

Також, окремо на конференції порушувалися питання розвитку морської складової Сил спеціальних операцій ЗСУ, Комплексного плану розвитку ССО ЗСУ та безпекової ситуації в регіоні.

Захід організували за сприяння штабу Сил спеціальних операцій НАТО та за участі його офіційної делегації на чолі з командувачем штабу віце-адміралом Коліном Кілрейном. Участь в конференції взяли фахівці зі США, Великої Британії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Румунії, Данії та Канади.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: