fbpx
Сьогодні
22:13 13 Лют 2019

У Гандзюк були постійні конфлікти з місцевою поліцією, - мер Херсона

У екс-радника мера Херсона Катерини Гандзюк були постійні конфлікти з поліцією.

Про це в ефірі 112 Україна заявив херсонський міський голова Володимир Ніколаєнко.

" Нічого не знаю про конфлікти СБУ на Херсонщині і Нацполіції. Я знаю, що у Каті були конфлікти з поліцією, і вона їх звинувачувала. Саме за її ініціативи я написав листа на ГПУ і більшість депутатів міської ради підписали щодо передачі цієї справи на підслідність СБУ… Це був певний конфлікт саме Катерини з нашими поліціянами і її ініціатива щодо передачі справи до СБУ", – заявив Ніколаєнко.

Він також прокоментував заяву підозрюваного у вбивстві Гандзюк Владислава Мангера, який раніше повідомив про нібито співпрацю активістки зі Службою безпеки України.

"Для мене це було навіть образливо чути. Мені здається, що Владислав Миколайович, мабуть, послухав своїх юристів і ту систему захисту він здійснює сьогодні. Треба не звинувачувати когось, а захищати своє ім'я. Що стосується Катерини, вона була людиною абсолютно некерованою", – повідомив міський голова.

Ніколаєнко зазначив, що Гандзюк було неможливо вказувати, що їй необхідно робити. За словами мера Херсона, "вона була щирою людиною, не сприймала ні дурнів, ні фальші".

"Що стосується СБУ, я особисто знаю пана Доценко, можливо не так гарно, декілька разів зустрічалися. І я щиро переконаний, що це справжній патріот України. На жодній зустрічі ми не обговорювали політичні питання. Мені здається, що це просто бажання перевести у політичну площину цю справу. Автівок з лісом у напрямку морського порту або через Херсон на сьогодні не рухається. Мабуть, вичікують", – додав Ніколаєнко.

Раніше сьогодні Мангер заявив, що вбивство Гандзюк організував генерал СБУ Данило Доценко.

У свою чергу в Службі безпеки України заяву Мангера назвали абсурдною.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: