fbpx
Сьогодні
Фото 12:12 05 Тра 2024

Воїни ЗСУ показали, як під Бахмутом розписували писанки на Великдень

English version here

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Українські військові показали, як розписують писанки Великдень 2024 під Бахмутом. Адже такі душевні традиції, які мають глибокі витоки українського етносу, завжди об'єднували кожного з нас.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Генштаб ЗСУ.

Як повідомляють, львівські десантники продовжують зберігати тепло сімейних традицій та рідного дому.

"Всі ці душевні традиції, які мають глибокі витоки українського етносу завжди об'єднували кожного з нас. Де б ми не були. У будь-якій частині нашої країни", наголосили військові.

Великдень, ЗСУ

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Як зауважили у Генштабі, виконуючи бойові завдання на Донбасі та стримуючи ворога під Бахмутом, вони знаходять час, щоб написати великодні писанки та згодом передати їх до рідного Львова, у гарнізонний храм Петра і Павла.

Великдень, ЗСУ

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Великдень, ЗСУ

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

"Кожна писанка – індивідуальна, адже на них можна побачити: назви підрозділів, в яких проходять службу, символи України, ЗСУ, ДШВ та бригади.

Кожен зможе відчути подих єднання через фото, на яких зображено створення цих унікальних писанок", – додали у військовому командуванні.

Великдень, ЗСУ

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Великдень, ЗСУ

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Великдень 2024

Нагадаємо, що 5 травня святкують українці Великдень – вже втретє під час великої війни – головне, найурочистіше і найбільше церковне свято, яке символізує Воскресіння Сина Божого. Згідно з християнською релігією, Ісус Христос спокутував гріхи людей на землі та подарував їм вічне життя своєю смертю на хресті.

Традиційно Великодня Служба Божа триває всю ніч, адже з опівночі починається Свято Христового Воскресіння. Через воєнний стан в Україні та комендантську годину усі служби перенесені на ранок.

За святковим столом родина збирається, відразу повернувшись з церкви. Намагаються приїздити звідусіль до батьків, до найрідніших.

Варто додати, що президент України Володимир Зеленський 5 квітня, у Великдень, звернувся до українців з нагоди світлого свята.

Нагадаємо, що Служба безпеки продовжує системно викривати численні спроби агресора розхитати суспільно-політичну обстановку в Україні в умовах війни.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: