fbpx
Сьогодні
19:59 06 Лют 2019

Справа Гандзюк: Луценко розповів про хід розслідування

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у справі щодо вбивства радниці міського голови Херсона і громадської активістки Катерини Гандзюк ГПУ досягне результату.

Про це він заявив на засіданні комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, повідомляє РБК-Україна.

"І щодо Ноздровської, і щодо Гандзюк – прокуратура і там, і там доб'ється результату. У випадку з Катериною Гандзюк ми готові встановити не тільки замовників, але попутно розкрити і тих, хто попереджував учасників цієї справи, щоб вони покидали територію України, які вчиняли тиск на прокурора, і багато іншого. Все це буде зроблено, але спочатку ми завершимо слідство з виходом на того, хто замовляв вбивство", – сказав Луценко.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Раніше Луценко пообіцяв назвати імена замовників до президентських виборів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: