fbpx
Сьогодні
10:36 28 Січ 2019

Українські хакери ідентифікували 1500 російських військових на Донбасі

Волонтери Українського кіберальянсу та команди InformNapalm, опублікували дані майже 1500 членів незаконних збройних формувань, що орудують на окупованій території. Це список військовиків 3-ї окремої мотострілецької бригади 1 армійського корпусу (Донецьк) російської окупаційної армії на Донбасі.

Всі добуті та опрацьовані дані відразу були передані у відповідні правоохоронні органи України.

Як повідомляє InformNapalm, аналіз списку вкотре демонструє гібридний характер російської агресії: до складу 3-ї ОМСБр входять російські кадрові військові, російські найманці, а також колаборанти, яких використовують як гарматне м'ясо.

Ось кілька скріншотів документу, весь список ви можете знайти на посиланням.

список окупантів

список окупантів

З'єднання було створене 16 жовтня 2014 року як 3-тя окрема мотострілецька бригада "Беркут" в/ч 08803 з пунктом постійної дислокації в Горлівці на основі злиття Горлівського 3-го МСБ, Єнакіївського 2-го МСБ, Макіївського МСБ ("Меч"), бандформування Ігоря Безлера. Штаб і командний склад розміщені в готельно-ресторанному комплексі "Барнслі" (м. Горлівка, відомі місця розташування підрозділів бригади можна переглянути за посиланням). Загальна чисельність бригади – близько 1000 бойовиків. Грошове забезпечення рядового бійця 3-ї ОМСБр – 360 $ на місяць. За інформацією з відкритих джерел, станом на початок 2018 року на озброєнні 3-ї ОМСБр було: 54 БМП-1\2, 6 БТР-80, 12 МТ-ЛБ, 13 САУ 2С1, 18 гаубиць Д-30, 12 РСЗВ БМ-21 і 35 танків.

3-тя ОМСБр – це повноцінний підрозділ російської окупаційної армії на Донбасі. Оприлюднення імен російських воєнних злочинців цього підрозділу – перший крок на їхньому шляху до Міжнародного кримінального суду і відповідальності за скоєні злочини.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: