fbpx
Сьогодні
13:48 04 Гру 2018

Семенченко і його соратники хотіли влаштувати збройний переворот в Грузії, - радник Авакова

Народний депутат Семен Семенченко разом зі своїми соратники були спіймані в Грузії на закупівлі великої кількості зброї.

Про це пише радник міністра МВС Станіслав Речинський.

Так, ще в минулому році прес-секретар Семенченка Євген Шевченко зареєстрував приватне підприємство під назвою Donbas Batalion Corp.

"Схоже, що це просто закос під ПВК, які у нас, як відомо, заборонені. І ось саме співробітники цієї "ПВК" були блискавично виловлені грузинською спецслужбою насамперед через власну непрохідну тупість", – пише він.

Так, люди українського нардепа прямо у Грузії вирішили накупити купу зброї.

"Судячи з усього, у контрольованих грузинською спецслужбою "бариг", – додає Речинський.

За його словами, Семенченку і його бійцям тепер можуть закинути спробу державного перевороту.

"Причому, фактично, закидати це будуть всій Україні, як державі. Подумайте самі, група українських громадян на чолі з народним депутатом Верховної Ради прибувають до Грузії і закуповують зброю для того, щоб, фактично, змінити результати виборів і підняти в країні заколот", – пише радник міністра.

На його думку – це просто подарунок для російської пропаганди.

"Тепер щосили буде обговорюватися українська "терористична" діяльність за кордоном і, природно, знову виникне тема "грузинських снайперів", які нібито розстрілювали активістів на Майдані", – додає Речинський.

Як відомо, у неділю 2 грудня МВС Грузії повідомило, що в Тбілісі були затримані 6 громадян України і один громадянин Грузії.

Радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков заявив, що серед затриманих 2 грудня у Тбілісі серед українців був Семен Семенченко.

Пізніше сам Семенченко заявив, що інформація про його затримування в Грузії – це фейк.

Під час обшуків в готельних номерах затриманих українців було виявлено пістолети "Беретта" і "Макаров", автоматичну ручну вогнепальну зброю і різні боєприпаси.

У МВС повідомили, що громадяни України прибули до Грузії 27 листопада.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: