fbpx
Сьогодні
14:43 14 Лис 2018

Нацрада йде з перевіркою на новий канал Мураєва за порушення ліцензії

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення йде з перевіркою на телеканал "Наш" ("Максі-ТВ") за порушення умов наданої ліцензії.

Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні, передає Укрінформ.

Провівши моніторинг за 8 листопада, Нацрада виявила ознаки порушення закону "Про телебачення і радіомовлення", оскільки телеканал "Максі-ТВ" не дотримується вимог програмної концепції.

Зокрема, встановлено, що мовник не транслює культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, розважальні, дитячі передачі та фільми, тривалість яких мала би становити від 1 години 20 хвилин до 3 годин 40 хвилин/добу.

Водночас формат телеканалу також не відповідає умовам ліцензії. Так, ліцензією передбачено культурологічно-розважальний формат із фільмопоказом.

Натомість фактично він є інформаційно-аналітичним.

Окрім того, телерадіоорганізація використовує логотип, який не передбачено умовами ліцензії.

Так, на момент проведення моніторингу транслювався логотип "Максі-ТВ незабаром НАШ", хоча мав би транслюватися логотип "Максі-ТВ".

Нагадаємо, що 7 листопада новий інформаційний телеканал "Наш" вийшов в ефір на базі жіночого каналу "Максі-ТВ". Його власником є батько народного депутата Євгена Мураєва – Володимир Мураєв.

Станом на 14 листопада Нацрада не переоформлювала ліцензій та не затвердила зміну логотипа телеканалу "Максі-ТВ" на "Наш".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: