fbpx
Сьогодні
13:22 07 Лис 2018

Екс-власник Newsone Мураєв запустив телеканал "Наш" на базі каналу для жінок

Сьогодні, 7 листопада, в ефір вийшов новий інформаційний телеканал "Наш", власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва.

Про це повідомляє Детектор Медіа.

Одразу зазначимо, що офіційно власником телеканалу Newsone до цього також був саме батько нардепа Мураєва.

Тепер новий канал "Наш" розпочав сьогодні мовлення о 6-й ранку на супутнику і в кабельних мережах жіночого телеканалу "Максі-ТВ"(Maxxi TV).

Паралельно триває процес переформатування телеканалу й розширення мережі мовлення, повідомляє прес-служба мовника.

Телеканал "Максі-ТВ" – це був нішевий жіночий телеканал, що мовив з 2007 року. Входив до рекламно-медійної групи Maxximum. Юридична особа телеканалу "Максі-ТВ" – ТОВ "Наша Прага". За даними єдиного державного реєстру, її власником замість Вікторії Семененко (керівна партнерка групи Maxximum) і Олександра Чернецького стала кіпрська компанія Demosena Investments Ltd, а кінцевим бенефіціарним власником – Володимир Мураєв, батько Євгена Мураєва.

З 2 листопада керівником каналу є Тигран Мартиросян, колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne.

При цьому в ефірі транслюються ролики каналу, де його директором вказано Олену Рудік, яка в минулому була гендиректором NewsOne.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки що не переоформлювала ліцензію ТОВ "Наша Прага" і не затверджувала зміну логотипа і концепції "Максі-ТВ" на "Наш".

Наразі в ефірі каналу "Наш" показують ролики про облаштування студії каналу, інтерв'ю співробітників мовника, міркування телеглядачів про українське телебачення.

Логотип каналу поєднує в собі старий і новий логотипи: "Максі-ТВ незабаром Наш".

Також в ефір щогодини виходять випуски новин, ведучий зауважує, що відбувається тестове мовлення каналу.

Прес-служба каналу анонсує, що "Наш" буде інформаційним каналом: "Оперативність інформування телеглядача гарантує live-формат роботи із власної студії, де учасниками діалогу будуть авторитетні спікери та професійні експерти з різних сфер впливу й з різноманітними точками зору".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: