fbpx
Сьогодні
20:26 11 Вер 2018

Отруєння Скрипалів: підозрювані були учасниками угруповання з 6 осіб

В причетності до отруєння екс-полковника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Великобританії підозрюють ще чотирьох людей крім вже названих Олександра Петрова та Руслана Боширова.

Про це повідомляє Mirror з посиланням на власні джерела.

Згідно з інформацією видання, приблизно в той же час, що і Петров і Боширов, в інші аеропорти Великобританії прибули ще чотири людини – щоб спостерігати за Скрипалями і підстрахувати, якщо щось піде не так, наприклад трапиться ДТП. В такому випадку вони прикинулися б перехожими, щоб вихопити флакон з "Новачком". Повідомляється, що групування носить назву "Чистильники".

Наголошується, що Олександр Петров і Руслан Боширов кілька разів відвідали Великобританію близько року тому, щоб їх візит для нападу не викликав підозр. Прикриття було стандартним – багаті росіяни, зацікавлені в покупці.

Нагадаємо, раніше британська поліція назвала імена головних підозрюваних у скоєнні замаху в Солсбері на колишнього полковника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Це Олександр Петров і Руслан Боширов – росіяни, за словами прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей, діючі офіцери військової розвідки РФ.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: