fbpx
Сьогодні
16:45 23 Сер 2018

Ще одного підозрюваного у нападі на Гандзюк взяли під варту

Херсонський міський суд узяв під варту підозрюваного у нападі на радницю міськголови Херсона Катерину Гандзюк Микиту Грабчука на 60 діб.

Про це повідомила речниця Херсонської міськради Інна Зелена, передає Громадське.

Зазначається, що четверо з п'яти підозрюваних у нападі Гандзюк зізналися у скоєнні злочину.

31 липня біля під'їзду невідомий чоловік вилив на радницю міськголови Херсона кислоту. Катерина Гандзюк потрапила до реанімаційного відділення.

Жінка отримала близько 30% опіків шкіри. Адвокат згодом повідомив, що Гандзюк облили концентрованою сірчаною кислотою.

3 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у нападі на Гандзюк. 6 серпня Херсонський міський суд обрав запобіжний захід для підозрюваного Миколи Новікова. Його взяли під варту.

Пізніше поліція опублікувала фото ймовірного другого нападника на Катерину Гандзюк. СБУ розпочало кримінальне провадження щодо замаху на вбивство херсонської активістки Гандзюк.

Також 20 серпня суд узяв під варту другого фігуранта справи про напад на Гандзюк — Віктора Горбунова. Горбунова взяли під варту.

21 серпня у Херсоні суд обрав запобіжний захід ще двом підозрюваним у причетності до вчинення замаху на вбивство на радницю міськголови Херсонської міської ради Катерини Гандзюк — Сергію Торбіну та Володимиру Васяновичу.

22 серпня підозрюваного в нападі на Гандзюк Миколу Новікова відпустили з-під варти. У МВС повідомили, що Новіков має право позиватися проти поліції, оскільки він виявися невинним.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: