fbpx
Сьогодні
22:27 12 Лип 2018

Миколаїв повністю переведуть на LED-освітлення вулиць

Київська компанія Ava Tech буде займатися обладнанням LED-освітлення вулиць в Миколаєві в розстрочку на 3 роки, щоб повністю обладнати місто новими світлодіодними світильниками.

Заступник Миколаївського міського голови з питань енергоефективності Олександр Омельчук розповів в ході презентації про те, що світлодіодне освітлення має ряд переваг, головне з яких – це споживання електроенергії в 2,5 рази менше, ніж звичайне, і відповідно в 2 рази більше економії, повідомляє НікВісті.

"Коли ми займаємося проектом енергозбереження, ми дивимося абсолютно на всі сфери, здатні дати в цьому хоч якийсь результат, це і утеплення будівель, і заміна на більш енергоефективні котли та також це вуличне освітлення. Вивчивши досвід українських міст, ми зрозуміли, що деякі з них, просунуті, припустимо Житомир, планують перейти повністю на світлодіодне освітлення. Ми хоти почати цю роботу і вивчаємо ринок, щоб в Миколаєві з'явилося світлодіодне освітлення, яке споживає як мінімум в 2,5 рази менше електрики, дає більше світла і економії, ну і взагалі місто стане набагато світліше", – резюмував Олександр Омельчук.

Співзасновник компанії Ava Tech, Артем Чугунов зазначив, що Миколаїв може стати першим містом, повністю обладнаним світлодіодним освітленням в Україні і навіть в Європі.

"Миколаїв потенційно цікаве місто, так як може стати першим містом, повністю обладнане світлодіодним освітленням в Україні. І не тільки в Україні, але і в Європі", – прокоментував Артем Чугунов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: