fbpx
Сьогодні
10:25 11 Лип 2018

Греція хоче вислати двох дипломатів Росії через загрозу нацбезпеці, - ЗМІ

Греки хочуть вислати двох російських дипломатів і заборонити в'їзд ще двом через втручання росіян у внутрішні справи та дії проти національної безпеки країни.

Про це повідомляє місцеве видання Kathimerini з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що влада Афін звинувачує російських дипломатів у спробах викрадення та розповсюдження інформації та підкупу грецьких державних діячів.

Відповідно до дипломатичних джерел, влада Греції закликає до негайного видворення двох російських співробітників, в тому числі офіційного представника посольства Росії Віктора Яковлєва.

Така ініціатива йде за численними скоординованими зусиллями із розширення російського впливу в Греції, включаючи, зокрема, діяльність Імператорського православного палестинського суспільства.

Також джерела кажуть, що незважаючи на зусилля Греції мати хороші відносини з Росією, їхні представники постійно втручаються у внутрішні справи країни, чим відверто незадоволені урядовці Еллади.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: