fbpx
Сьогодні
22:37 02 Лип 2018

Павлу Грибу росіяни влаштували інформаційний вакуум, - батько

24 травня виповнюється 9 місяців ув'язненню Павла Гриба / Фото: svoboda.org

У Росії вже незабаром має початися судове засідання по суті справи Павла Гриба.

Про це у ефірі Еспресо.TV розповів батько українського політв'язня Павла Гриба Ігор Гриб.

Вчора, 1 липня у Павла Гриба, який знаходиться у російському СІЗО, був день народження. Йому виповнилося 20 років.

"Усі ці 10 місяців Павла утримують у інформаційному вакуумі. Діяти методом тиску — це такий метод російських слідчих для того, щоб добитися зізнавальних свідчень від українських громадян. Вчора, коли Павлу було 20 років, ми не мали ніякої можливості висловити йому привітання. Весь цей час жодного побачення. Листування для нього заборонено. Ми сподіваємося, що листи, які ми пишемо і які пишуть українські громадяни, все ж до нього дійдуть", – сказав Гриб.

За його словами, у Росії вже незабаром має початися судове засідання по суті справи. Можливо, тоді вдасться пробити інформаційний вакуум, який росіяни влаштували навколо Павла.

Також батько українського політв'язня розповів про стан його здоров'я.

"Захворювання Павла комплексне. Воно з дитинства і пов'язане практично з усіма внутрішніми органами. Це синдром гіпертензії. Павло все життя приймав підтримуючі ліки, бо організм неспроможний виробляти усі необхідні речовини. Коли здорові люди сидять за гратами у Росії, то вони стають хворими. А який може бути стан здоров'я хворої людини, яка опинилася за гратами?" – додав Павло.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: