fbpx
Сьогодні
16:24 28 Чер 2018

20-річчя за гратами. Напиши привітальний лист політв’язню Павлу Грибу

В неділю, 1 липня, Павлу Грибу, наймолодшому українському бранцю Кремля, виповнюється 20 років. І свій ювілей він зустрічатиме за гратами в СІЗО ФСБ в місті Ростов-на-Дону.

Сестра політв'язня Ольга Гриб закликала написати привітальні листи до Павла. Хоча б така моральна підтримка дасть йому витримки і сил пережити весь той жах.

Листи потрібно писати на адресу:
344082, Ростовская область, Ростов-на-Дону, улица Большая Садовая, 31
ФКУ СИЗО-4 ФСИН РОССИИ
Павлу Грибу

Павло Гриб є одним із 64 політв'язнів, і він, враховуючи його хворобу з дитинства, перебуває у критичній ситуації. Російське ФСБ викрало його з території Білорусі 24 серпня 2017 року та звинувачує в тероризмі. Нещодавно стало відомо, що стан здоров'я хлопця стає все більш небезпечним, внутрішня кровотеча може відкритися у будь-який момент, а фахових медичних спеціалістів у всьому регіоні, де його утримують, немає. Брак нормального харчування у тюрмі, інформаційний вакуум, в якому тримають Павла, неможливість отримання коштів від рідних і недопуск лікарів стрімко погіршують ситуацію мужнього українця. Детальніше читайте у розмові з батьком ув'язненого: "Павло Гриб. 9 місяців за ґратами".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: