fbpx
Сьогодні
20:32 17 Кві 2018

Україна туристична: найцікавіші місця Одещини з'являться у мобільному додатку

Фахівці профільних управлінь Одеської облдержадміністрації запустять у травні "Туристичний портал Одещини" для мандрівників, який інформуватиме про найцікавіші об'єкти, маршрути та сервіси регіону, а також забезпечать потенційних туристів відповідним мобільним додатком.

Про такий спосіб популяризації туристичних об'єктів розповів сьогодні голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов, повідомляє прес-служба ОДА.

"Думаю, що протягом місяця туристичний портал буде запущений. Це те, над чим ми працюємо вже близько 3-4 місяців. Завдяки туристичному порталу люди зможуть прокласти собі маршрут в Одеській області, дізнатися, що наш регіон — це не тільки місто Одеса, але й безліч інших неймовірних туристичних і культурних місць. Також буде запущено мобільний додаток", – зазначив Степанов.

На думку голови ОДА, мобільний додаток — нова й зручна форма інформування туристів за допомогою смартфона про привабливі локації області та підтримка для прокладання оптимальних маршрутів до них.

Місцева влада сподівається, за словами Степанова, що новий турпортал допоможе привернути увагу більшої кількості туристів до Одеської області. Мета — на чверть наростити за рік обсяги туристичного збору до місцевих бюджетів.

Торік, за даними фахівців, на 1 мільйон зросла кількість туристів, що побували на Одещині, порівняно з попереднім роком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: