fbpx
Сегодня
Тест 09:00 12 Мар 2020

Как живется переселенцу? ТЕСТ

Представьте, что у вас один день, один чемодан и одна жизнь, которую надо начать сначала. Насколько вы осведомлены в проблемах и реалиях переселенцев? Предлагаем всего за несколько минут проверить (и освежить) свои знания (тест составлен на украинском языке)

Війна це не лише бойові дії, лінії зіткнення, лінії розмежування, новини про щоденні втрати. Це повністю змінені життя людей, які проживають у зоні конфлікту. Це люди, які вимушені залишити свої домівки та починати все спочатку на новому, чужому місці. Наразі в Україні налічується майже 1,5 мільйони переселенців внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій Донбасу і Криму. З якими проблемами стикаються різні люди і ті, хто опинився на новому місці, і ті, хто не зміг поїхати далеко? Дізнайтеся за допомогою тесту трошки більше.

Тест створений у партнерстві з проєктом «Вмісти своє життя у валізу», що розробив інтерактивну інсталяцію, щоб подолати стереотипи про внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та сприяти порозумінню між всіма українцями.

Через карантинні обмеження інсталяція призупинила свій тур містами України.

Проходьте тест вже зараз

Ще в нас є тест: як добре ви знаєте історію України?

А один з наших улюблених тестів: який ти філософ? Дізнайтесь, який мислитель міг би підтримати вас в черговій дискусії з друзями.

9807

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: