fbpx
Сегодня
Афиша 14:01 03 Сен 2018

План на неделю: 3-9 сентября. Куда пойти за знаниями

Осенний марафон ивентов начинается сразу с нескольких дней образовательных интенсивов. На этой неделе особенно много конференций. Давайте немного об этом поговорим (укр.).

Як правило конференції – заходи різнопланові. Найбільші зазвичай «багатофункціональні» та об'єднують в собі роль нетворкінгів і «ловлю» трендів. Головне: до конференції потрібно готуватися. Якщо купили квиток на конференцію, обов'язково визначтеся з тим, як плануєте отримувати користь з цих інвестицій, на що конкретно хочете потрапити. До речі, часто від перерв на каву або спілкування на виставкових стендах і навіть афте-паті буває більше користі, ніж від програми події.

І ще. Повірте досвіду Києва – страх конкурентів знаходиться тільки у вашій голові. Спілкуючись, взаємодіючи, дізнаючись один одного і знаходячи ключові відмінності, можна разом заробляти набагато більше і ефективніше. Це тема для окремої великої розмови.А поки записуйте собі головні освітні події цього тижня.

Fakenews: фактчекінг у дії

Що: Fakenews: фактчекінг у дії

Де: 1991 Civic Tech Center

Коли: 6 вересня о 19:00

Вхід: 200 UAH за попередньою реєстрацією; 250 UAH на місці.

Сьогодні кожен, хто має гаджет і доступ до інтернету може написати пост у фейсбуці і стати ньюзмейкером. Саме тому питання достовірності інформації є доволі актуальним. Насправді, перевірити новину на правдивість можна і потрібно. Вам необхідно розвивати навички перегляду більш якісного контенту. На реальних прикладах Максим Скубенко — заступник редактора фактчекінгового проекту VoxCheck, розбере інформаційні кейси та допоможе бачити правду.

Конкретно про те:

  • що таке фактчек і чи потрібен він кожному;
  • як не вірити у фейки та розвивати критичне мислення;
  • фейки та неперевірена інформація у вашому медіапросторі;
  • практичні кейси з фактчеку та верифікації даних.

Лінк на івент

TEDxKyiv 2018: Спадок Майбутнього

Що: TEDxKyiv 2018: Спадок Майбутнього

Де: Проспект перемоги 40Б

Коли: 8 вересня о 09:30

Вхід: 1500 грн.

В середині 80-х американські інтелектуали і підприємці заснували TED — проект, який поступово став помітним явищем в інтелектуальному житті всього світу. Назва розуміється як Technology, EnTerTainmenT, Design — воно складається з перших букв цих англійських слів. Це щорічний захід, на якому виступають з короткими лекціями багато відомих людей. Записи цих лекцій називають TEDTalks.

Цьогоріч Київ вдесяте буде говорити на різні теми з найкращими, серед них:

  • Анатолій Топольский – «Батько» українського drum'n'bass, відомий ді-джей і учасник АТО.
  • Олександр Положинський – лідер легендарного гурту Тартак, автор проекту Був'є та лауреат премії імені Василя Стуса.
  • Гостро-соціальне лялькове кабаре ЦеШо, проект Влада Троїцького. TseSho aka Teatr-Pralnia
  • Ілья Філіпов — співзасновник та СЕО студії онлайн-освіти EdEra, яка працює над створенням високоякісних освітніх онлайн-продуктів та займається дослідженнями в освіті.
  • Денис Бігус – один з 5 провідних борців з корупцією в світі за версією Національного фонду підтримки демократії (NED), нагороджений Democracy Award-2017.

Лінк на івент

Neuroeducation - як ефективно вчитись та навчати інших

Що: Neuroeducation – як ефективно вчитись та навчати інших

Де: ПеремогаSpace

Коли: 7-9 вересня

Вхід: 3500 грн

Постійно дізнаватися щось нове, вивчати, читати, досліджувати, шукати – це природа людини. Подивіться на маленьких дітей, вони знаходяться в постійному безперервному процесі навчання і це їм подобається. Швидкість, з якою вони вивчають і засвоюють все нове, вражає. Що ж сталося з дорослою людиною? Її здібності тільки виросли, а бажання дізнаватися щось нове, вчитися зникло? Як дорослій людині у 21 сторіччі засвоїти найважливіші навички критичного мислення, емоційного інтелекту, координації дій та багато інших

Автори курсу пропонують зруйнувати нудний процес навчання та розкажуть як допомогти мозку налаштуватися на процес.

Лектори: Комаренко Віктор та Кравченко Вікторія — експерти в галузі нейронаук, спікери Beehiveor, популяризатори науки, автори курсу Neuroeducation.

Лінк на івент

Форум Креативних Індустрій

Що: III Форум Креативних Індустрій

Де: НСК "Олімпійський"

Коли: 7-8 вересня

Вхід: від 900 грн.

Перший день буде присвячено питанням успішного впровадження інновацій для бізнесу, пошуку партнерів та розвинення українського інтелектуального продукту. Про українські технології зараз, які згодом можуть змінити правила гри на міжнародному рівні. А ще – про безмежну силу креативного мислення і цифрові технології майбутнього.

Другий день – публічна дипломатія і пошук факторів, які впливають на формування національної ідеї. Це спільна відповідальність найактивніших діячів культурного сектору, найсміливіших – з громадського, та найвідвертіших – з державного. Говоримо про кіно, освіту, молодь, ЗМІ, громадські ініціативи, заборонені теми і суспільство в цілому. А також – про те, як не вистачає хороших новин та гумору в нашому житті.

Лінк на івент

IT-Weekend Ukraine 2018

Що: IT-Weekend Ukraine 2018

Де: КВЦ Пароковий

Коли: 8 вересня о 09:30

Вхід: 119 доларів

Якщо ви працюєте у сфері IT, то ви точно чули про цей захід. IT Weekend покликаний полегшити дискусію навколо еволюційних тенденцій, нових технологій та їх впливу на майбутнє ІТ-індустрії.

Спікери та учасники це одні з найвпливовіших акторів, що впроваджують трансформації у всьому світі.

Цього року зустріч спрямована на висвітлення останніх нововведень у сферах штучного інтелекту, великих, Cloud технологій, безпеки. Представники світового рівня та понад 1000 учасників цієї унікальної події. І все це у Києві.

Лінк на івент

8
962

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: