fbpx
Сегодня
Афиша 12:27 13 Авг 2018

Спланируй "умную" неделю. Образовательные события 13-19 августа

Приближается вторая половина августа. Все начинают активизироваться - в частности, организаторы лекций и семинаров (укр.).

Наприкінці літа може настати легка депресія. Сонце, природа, пляж, і раптом вас висмикують з цього раю і садять назад в задушливий офіс. Таке враження, що з волі потрапили до в'язниці.

Щоб з вами такого не сталося, почніть з цього тижня постійно розкладати моркву у вазах по всьому будинку. Також підійдуть помаранчеві і червоні яблука. Такі овочі і фрукти допомагають утримати в організмі серотонін і дофамін, а морква ще й дає можливість імітувати поїдання вуглеводів. Ви гризете морквину, і організм отримує сигнал, що ви ситі, отримали дозу їжі для холодної осені, готові до сплячки, але вага при цьому не набирається.

Кінець серпня – час налаштувань на режим максимальної ефективності. Зараз починаються серії заходів тематичного напрямку та анонсуються події осені. На останніх подихах літа в очікуванні вересня рекомендуємо сходити на:

Projector Creative Picnic

Що: Projector Creative Picnic

Де: ЖК Рибальський

Коли: 18 серпня о 19:00

Вхід: 300 грн

Напевно, це буде грандіозно. Всі звикли до нетворкінгу по четвергах, де представники громадського сектору, реформатори, менеджери та просто активна молодь збираються, щоб під келих сидру обговорити останні новини. У цю суботу буде ще більше людей, ще більше інтересів та у новому місці – на бульварі Rybalsky. Ігри, дискусії, стильна музика, фудкорт, дитяча зона, клуби за інтересами, арт-перформанси та багато іншого.

Серед активностей:

  • Панельні дискусії
  • Перформанс художників та графітчиків
  • VR-воркшопи і Fabricator / FabLab
  • Книжковий клуб BOOK BOOM, «Видавництво Основи», видавництво «Наш Формат», видавництво ARTHUSS.com.ua, Видавництво Pabulum
  • Ігри та розваги: фрисбі, настільний футбол, батути
  • Стильна музика від діджея

Лінк на івент

Літфакультатив

Що: Літфакультатив | Укр.літ: плюси, мінуси, підводні камені

Де: BotaN

Коли: 18 серпня о 13:00

Вхід: 250 грн

Українська література має багато плюсів та мінусів. Це ми знаємо з уроків літератури у школі. Однак, що таке українська література сьогодні? Хто ці обличчя, і чи стануть вони новими Іванами Франками та Лесями Українками? Якими видаються останні роки в українській літературі: чи можна зрозуміти, що за тенденції переважають, чи є вони взагалі, та куди це все потенційно рухається?

Якщо читати українське, то що саме? Розберемося у суботу та почитаємо разом.

Лінк на івент

Тренды образования будущего. Адаптация до и после 30

Що: Тренди освіти майбутнього. Адаптація до і після 30

Де: Coworking Platforma

Коли: 14 серпня о 19:00

Вхід: 200 грн

Роботи заберуть наші робочі місця, глобалізація з'їсть культурні ідентичності та багато іншого можна почути про майбутнє. Однак, як би там не було, головне у цьому русі не втратити себе та своє місце під сонцем. Звичайно, що для цього необхідно постійно вчитися. Освіта має відповідати викликам майбутнього, тримати людину у курсі всього. Всім зрозуміло, що необхідно отримувати нові навички та знання, щоб адаптуватися. Залишається відкрите питання, де буде «точка асамблірування»: і як перенести свій нинішній досвід на нові ментальні платформи. Отже, мова піде про запуск адаптивних механізмів і розвиток здатності вчитися в будь-якому віці.

Для кого:

  • Achievers, яким сьогодні 30+ років
  • батьки школярів
  • Люди, сфера діяльності яких передбачає підвищену інтелектуальну або соціально важливу складову

Лінк на івент

Південна Корея - це круто!

Що: Південна Корея — це круто!

Де: Chasopys EduSpace

Коли: 16 серпня в 19:00

Вхід: 150 до 15.08 та 200 в день подію.

Про Північну Корею ми чуємо часто, а от Південна на фоні своєї скаженої північної сестри вже здається не такою цікавою. Чим живе ця молода країна, як відрізнити японця, китайця від корейця за одну хвилину, та як менше, ніж за п'ятдесят років, Корея перетворилася з найбіднішої країни світу у одну з найпрогресивніших?

Лінк на івент

Troubleshooting: як вирішувати проблеми в бізнесі просто

Що: Troubleshooting: як вирішувати проблеми в бізнесі просто

Де: Chasopys EduSpace

Коли: 15 серпня о 19:00

Вхід: 250 грн

Нашим молодим та активним бізнесменам ми радимо відвідати лекцію 15 серпня про вирішення проблем у бізнесі. Цей івент буде корисним не лише власникам бізнесу, але й менеджерам будь-якого рангу та навіть домогосподаркам. Проблеми виникають кожен день, однак саме грамотний та досвідчений керівник знає алгоритми вирішення будь-якого завдання.

Будуть говорити:

  • Що таке траблшутінг (troubleshooting) та як його застосовувати?
  • ІКР – рішення в стилі «мінімум витрат – максимум результату». Де його знаходити?
  • Як перевести проблему в задачу та розробити алгоритм її вирішення.

Лінк на івент

7
595

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: