fbpx
Сегодня
Афиша 13:15 06 Авг 2018

Сделай себе умную неделю. Образовательные события: 6-12 августа

Традиционный обзор лучших "умных" ивентов Киева (укр.).

До осені залишилось зовсім трішки. Якщо за робочими справами ви так і не змогли достойно зустріти літо, у вас ще є шанс все виправити.

Починайте прямо зараз. Можете скласти літній плейлист. Музика у стилі Боба Марлі відмінно підкреслить літній настрій та допоможе активізуватися зранку. Їжте по-літньому. Обдаєте у звичному кафе? Досить. Перейдіть дорогу і купіть кавун, ягоди, овочі та обідайте у парку. У вас буде ще цілий рік, щоб наїстися пюре з картоплі та курки по-домашньому.

Настрій, що створюється цією чудовою порою року, відрізняється своєю надзвичайною легкістю. Літо – це період, коли немов відключаться весь негативний настрій, і хочеться якомога більше проводити час яскраво. А ми ще й пропонуємо з користю.

Здавалося б, усього лише якісь три місяці… Але насправді літо – це набагато більше. Наприклад, щось із нашого списку.

Технологія блокчейн: верифікація та економічне майбутнє

Що: Дебати "Технологія блокчейн: верифікація та економічне майбутнє"

Де: Kyiv School of Economics

Коли: 7 серпня о 18:30

Вхід: вільний

Формат дебатів, де беруть участь представники різних секторів завжди цікаві, особливо, якщо це організовує KSE. Ось і цього разу представники науки, бізнесу та публічного сектору обговорюватимуть технологію блокчейн з точки зору верифікації та запису інформації про угоди. Звичайно, щоразу, коли розмова заходить про нову технологію і її застосування думки спеціалістів розходяться. Хтозна, можливо, ця технологія зробить ривок вперед як інтернет свого часу.

У дебатах братимуть участь:

  • Тимофей Милованов, професор Піттсбурзького університету, почесний Президент KSE;
  • Максим Нефьодов, перший заступник міністра Міністерство економічного розвитку і торгівлі України;
  • Модеруватиме Михайло Чобанян, засновник першого Bitcoin-агентства в Східній Європі та СНД KUNA.

Лінк на івент

UNIT.City OPEN DAY

Що: UNIT.City OPEN DAY | August

Де: UNIT.City

Коли: 8 серпня о 18:00

Вхід: Вхід – вільний, лише за умови попередньої реєстрації.

Інноваційний парк Unit.City вже давно відкрив свої двері, однак ще багато людей не чули і не бачили цього дива. Це місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій та креативних індустрій. Коли перший раз потрапляєш на територію парку складається враження, що ти десь у Голландії чи Швеції. Архітектура, ландшафт, різноманіття форм змушують мозок генерувати нові ідеї та думки. Концентрація компаній, стартапів, студентів, фахівців та дослідницьких лабораторій створює умови для того, щоб бізнеси в межах парку зростали швидше, ніж поза ним. У день відкритих дверей можна побачити які компанії, лабораторії та стартапи вже працюють та спитати в них як воно бути частиною першого інноваційного парку країни.

Лінк на івент

Бісиш мене! Лекція про поведінку дітей та батьків

Що: Бісиш мене! Лекція про поведінку дітей та батьків

Де: BOtaN

Коли: 9 серпня о 19:00

Вхід: 250 грн

Любити дітей – це прекрасно. Гратися з дітьми – це весело. Сварити дітей неприємно. Яка б не була дитина, рано чи пізно вони щось-таки зробить, за що її насварять, вона буде плакати. Це життя і виховання. І тут постає питання: як грамотно реагувати на поведінку малечі, що робити, коли батьки відчувають провину перед дітьми. Життєві кейси, відповіді психолога та готові відповіді та дитячі сюрпризи – все це 9 серпня в BOtaN. Готуйте питання та дітей. Будемо вчитися реагувати по-новому.

Лінк на івент

Сон: життя за межами свідомості

Що: Сон: життя за межами свідомості

Де: ПеремогаSpace

Коли: 9 серпня о 19:30

Вхід: 250 грн

Занадто активний спосіб життя, особливо у великому місті ставить сон під загрозу. У нас просто немає часу на сон. Сон перетворився на розкіш. Але чи правильно це? Хтось каже, що він жайворонок, хтось сова, а хтось взагалі голуб. Що це за створіння і як вони сплять.

Всім у кого проблеми зі сном обов'язково необхідно відвідати 9 серпня лекцію. Спати там не дадуть, але точно розкажуть всю важливість сну та дадуть відповіді на всі питання.

Серед питань будуть:

  • Що таке сон — відпочинок чи напружена праця?
  • Еволюційні витоки сну — як сплять різні тварини?
  • А що, якщо не спати? Кілька слів про депривацію сну.
  • Парадокси сну: фазова структура сну та її порушення.
  • Таємне життя організму під час сну: швидкі рухи очей, польоти та ерекція.

Та багато інших.

Must visit для всіх, хто коли-небудь спав чи планує спати 🙂

Лінк на івент

11
672

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: