fbpx
Сьогодні
Колонка 19:22 26 Лют 2019

Прилетів "чорний лебідь" для Порошенка?

"Українська Правда" з посиланням на 4 джерела повідомляє, що Конституційний суд визнав неконституційною статтю 368-2 Кримінального кодексу, що передбачає покарання за незаконне збагачення.

Це настільки зухвало, що я навіть не можу повірити в таку авантюру перед виборами. Скоріше повірю, що це якась свідома дезінформація з боку Банкової журналістів видання. Щоб потім сказати: ніхто нічого не відміняє – незаконно збагачені будуть покарані.

Тобто як елемент погашення негативу, спричиненого журналістським розслідуванням про розкрадання в оборонці. Мовляв радійте, що не відмінили покарання за незаконне збагачення.

Але, якщо я помиляюсь і це дійсно правда, то це подарунок долі для всіх конкурентів Порошенка. Бо це черговий вирок провальній боротьбі з корупцією. Не впевнений, що це хрест на політичних перспективах Порошенка, але суттєвий і болісний удар.

Оцініть рівень важливості цієї статті – саме ця стаття за незаконне збагачення була однією з вимог МВФ і ЄС до України для отримання кредиту. Більше того, це була одна із вимог для отримання безвізу!

Чекаємо на офіційну інформацію від Конституційного суду.

1781

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: