fbpx
Сьогодні
ЕкоРішення 16:49 27 Січ 2023

Екорішення: мобільні додатки, які визначають екологічні продукти

Без збалансованого харчування неможливо зберегти здоров’я.
  • Категорія: місто
  • Проблема: пестициди, продовольча безпека
  • Рішення: Мобільні додатки з екопродуктами

Мобільний додаток — програмне забезпечення, призначене для роботи на смартфонах, планшетах та інших мобільних пристроях.

5 перших кроків

  1. Завантажте мобільні додатки з відповідного переліку.
  2. Визначте, які продукти найбільше схильні до забруднень пестицидами з Dirty Dozen.
  3. Дізнайтеся, де можна поповнити запас води, щоб не купувати пляшку з Refill.
  4. Знайдіть вегетаріанські ресторани й магазини біля себе з Happy cow.
  5. Виберіть заклади, які наливають напої у власну чашку та дають знижку за екосвідомість за допомогою Eco friendly cafe.

Детальніше

Їжа — це не просто акт втамування голоду. Вона покликана забезпечити всі інгредієнти, необхідні для підтримки бадьорості та здоров'я. Без збалансованого харчування неможливо зберегти здоров'я. Коли ви зрозумієте, що ваш раціон не ідеальний і його час коригувати, це стане початком змін на краще. 

Популярність екологічних продуктів зростає. Екологічно чисті продукти — продукція сільського господарства та харчової промисловості, виготовлена відповідно до затверджених правил (стандартів), які передбачають мінімізацію використання пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів зростання, штучних харчових добавок, а також забороняють використання ГМО.

Наприклад, в екологічному сільському господарстві на полях не використовують хімічно-синтезовані мінеральні добрива, ГМО. Натомість для боротьби зі шкідниками застосовують фізичні та біологічні методи: ультразвук, шум, світло, пастки, температурні режими. У тваринництві особливу увагу приділяють кормам (без консервантів, стимуляторів зростання, збудників апетиту) та безстресовим умовам утримання й транспортування, заборонено використовувати антибіотики та гормони. Щоб відрізнити екологічні продукти та загалом впровадити екозвички у харчування, створено вже декілька мобільних додатків. Ці інструменти роблять харчування та екозвички більш інтуїтивними.

Джерело: Рубрика

42

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Про проєкт

Енциклопедія Екорішень

Ми зібрали для тебе інструкції та рекомендації щодо екологічних рішень найрізноманітніших проблем

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: