fbpx
Сьогодні
22:55 09 Тра 2018

Технології: в Україні з’явився додаток для порівняння цін у супермаркетах

В Україні створили мобільний додаток для порівняння цін у супермаркетах.

Про це повідомляє ain.

Українська команда на чолі із Сергієм Щербаненко та Анною Кармазіною, технічним та генеральним директором компанії Sannacode створили додаток Costless. Він дозволяє порівняти ціни у супермаркетах та визначити найменший чек.

Додаток доступний для скачування у Google Play, а найближчим часом він з'явиться для iOS.

Для того, аби почати роботу із сервером, користувачу необхідно вибрати список покупок. Далі загальну вартість корзини можна порівняти у супермаркетах. Зараз Costless працює з кількома великими мережами Києва – "Ашан", "Фуршет", "МегаМаркет", Novus, Fozzy та іншими. Представники проекту зазначають, що ведуть перемовини з магазинами "АТБ", "Фора" та "Еко Маркет". Протягом найближчих 3 місяців команда планує додати до бази ще три мережі.

Ціни у додатку оновлюються автоматично один раз в тиждень, акції – раз у два дні. Також у додатку можна відправити чек товару, щоб актуалізувати його вартість. За відправлення чеків сервіс буде надсилати бонуси за спеціальною програмою. Ці бонуси можна буде конвертувати у передплатні картки торгових мереж або у реальні гроші – на телефонний рахунок, або на картку.

Зараз у розробці знаходиться кошик покупок, реалізація яких надасть можливість планувати, підбирати, зберігати та ділитися списками покупок. Поки Costless працює лише у Києві. За межами столиці його планують запустити у липні 2018 року.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: