fbpx
Сьогодні
13:41 23 Кві 2024

Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українців

Колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, що працює в столиці Німеччини над зйомкою фільму про подвиг українського народу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає Рубрика.

"Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних днів у Берліні. Працювали більше тижня. Моя ідея фільму про подвиг українського народу набуває видимі обриси", — написала Маляр у соцмережах.

Про свою роботу з з німецькими та британськими кінематографістами колишня посадовиця заявляла ще минулого тижні, коли вона спростувала інформацію про те, що її призначили комунікаційницею Генерального штабу ЗСУ.

Вона писала, що до студії, де відбувається знімання фільму, привезла великий прапор, аби той прикрашав локацію.

Про інші деталі Маляр не повідомляла.

Довідка про Маляр

Ганна Маляр — українська політикиня, адвокатка, кримінологиня та громадська діячка. Кандидат юридичних наук.

Більш відомою вона стала у 2021 році, після призначення заступницею міністра, і особливо після початку повномасштабного вторгнення росії. Маляр відповідала за інформаційну складову відомства.

Маляр звільнили з посади заступниці міністра оборони у вересні 2023 року.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України звільнив Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Андрія Шевченка, Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, та Віталія Дейнегу з посади заступника Міністра оборони України.

У Міністерстві оборони посаду начальника управління преси та інформації, яка раніше була у підпорядкуванні Ганни Маляр, обійняв письменник Ілларіон Павлюк. До цього часу він служив у Головному управлінні розвідки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: