fbpx
Сьогодні
22:49 09 Кві 2024

Військовий асистент: Міноборони запускає платформу для спрощення подачі документів військовими

Міністерство оборони спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України запускають онлайн платформу, розроблену для полегшення процесу подання рапортів, заяв та інших офіційних документів військовими особами. 

Як працює це рішення розповідає Рубрика, посилаючись на Міноборони.

Яке рішення?

Проєкт «Військовий асистент» буде реалізований на основі вже існуючого вебсайту «Турбота про військовослужбовця», призначеного для оптимізації документообігу в Збройних силах України.

«Наша мета – зробити процес подання документів максимально простим та ефективним. Ми уважно вивчили всі поточні виклики, з якими стикаються військовослужбовці при оформленні документів, і, на основі цього аналізу, розробили низку технологічних рішень, які будуть впроваджені найближчим часом. «Військовий асистент», – розповів заступник міністра оборони України  Станіслав Гайдер. 

Як це працює?

На платформі доступно понад 80 стандартизованих шаблонів документів у форматах DOC, DOCX та PDF, що охоплюють широкий спектр вимог: від отримання відпустки до звільнення зі служби.

Шаблони рапортів розроблені таким чином, щоб мінімізувати ймовірність повернення документів на доопрацювання та забезпечити військовослужбовцям можливість ефективного захисту своїх прав.

Ресурс адаптовано для використання з будь-яких електронних пристроїв, включаючи ноутбуки, смартфони та планшети, а з часом планується його подальше розширення та оновлення, згідно з потребами військовослужбовців.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: