fbpx
Сьогодні
Фото 19:00 05 Кві 2024

У Запоріжжі зросла кількість жертв через обстріл росіян: загинули троє людей, 13 поранених

Фото: ivan_fedorov_zp

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Запоріжжю. Внаслідок атаки кількість поранених зросла до 13 осіб, а загиблих – до трьох.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на заяву голови Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова в ефірі телемарафону.

"Ворог завдав за останні 2 години п'ять ракетних ударів по місту Запоріжжю. У більшості це цивільна інфраструктура. Зараз є інформація, що пошкоджено щонайменше три багатоповерхівки, щонайменше 10 приватних будинків. На жаль, є загиблі. Остання інформація – три людини загинули. 13 осіб доставлено до нашої лікарні, з яких чотири перебувають у важкому стані", – розповів Федоров.

За його словами, внаслідок атаки також пошкоджено промислову інфраструктуру. Рятувальники лише нещодавно отримали доступ до об'єктів, оскільки чекали закінчення повітряної тривоги.

обстріл Запоріжжя

Фото: mvs.gov.ua

Федоров уточнив, що спочатку було два ракетні удари, і потім, через 40 хвилин, у це ж місце прилетіли нові ракети, щойно почали працювати рятувальники та поліцейські. Серед постраждалих – два журналісти.

Поки що точно оцінити масштаби руйнувань немає можливості, додав Федоров.

обстріл Запоріжжя

Фото: mvs.gov.ua

Також за інформацією Укрінформу, у Запоріжжі під час обстрілу зазнала поранень кореспондент Ольга Звонарьова. Як пише "Укрінформ", жінка отримала поранення в ногу, її оперують.

Крім того, як повідомляє Суспільне, росія завдала повторного удару по Запоріжжю, коли на місці працювали рятувальники й поліцейські.

"Там перебували наші журналісти із Суспільне Запоріжжя, які фільмували наслідки попереднього удару та спілкувались із пораненими. Кореспонденти Суспільного вціліли, втім були поранені наші колеги із Укрінформу та 1+1", – йдеться у повідомленні.

обстріл Запоріжжя

Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляють кореспонденти Суспільного. За уточненими даними, росія вдарила трьома ракетами по території Запоріжжя, невдовзі — здійснила повторний удар ще двома ракетами.

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня, близько 15:10 жителі Запоріжжя почули вибухи. Це сталося під час загрози балістики у Запорізькій області. За кілька годин у Запоріжжі знову пролунали два вибухи.

Згідно з останніми даними, було відомо про шістьох постраждалих і двох загиблих в результаті атаки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: